Lik facebook-siden vår og følg oss på instagram!

w

Roy Atle forteller om sin livsstilsendring

På bare 6 måneder gikk Roy Atle fra å være konstant trøtt, tappet for energi og i særdeles dårlig form, til å ha overskudd, trene fast 3-4 ganger per uke og er 12 kilo lettere! Les mer om Roy Atles fantastiske helomvending! I slutten av artikkelen kan du få 2 uker gratis trening inklusive måling og kostholdsveiledning!

08.02.201913:23 Bjørn Granum

"Det blir dyrt siden jeg stadig må kjøpe meg nye klær.."

Roy Atle (48) kom til oss med et ønske om å gå ned noen kilo. 6 måneder senere er hverdagen total-forandret!

Fra å ikke trene i det hele tatt, trener han og kona; Gunn-Hege, fast 3 ganger per uke (noen ganger enda oftere!)!

Forandringene er så betydelige at de får kommentarer fra venner og kjente hver uke. 

Løsningen: Aktiv for Alltid på mørkved

Det kom til et punkt hvor nok var nok. Noe måtte gjøres! Vekta bare økte og formen ble stadig dårligere. 

Noen av grunnene for hvorfor Roy Atle valgte oss var; at vi har et mer voksent klientell, ikke har speil i studioet, inkluderer måling av fettprosent og kostholdsveiledning 1-2 ganger per måned (avhenging av målsetting).

Regelmessige målinger og oppfølging på kostholdet bidro til at han fikk et mer avslappet forhold til endringene og prosessen. Tallet på vekta ble ikke viktig lenger - nedgang i fettprosent var det som hadde betydning. 

Energi og livsglede

Selv om de fysiske forandringene har vært formidable er det de mentale forandringene han verdsetter mest; det å ha lyst å dra på trening, ha overskudd til å dra på turer/jakt samt overskudd til å leke med gutten deres. De gangene han får unnagjort ei AFA-økt før jobb, 07:00 på morgenen, sier han at arbeidsdagen starter med et enormt boost!

To uker gratis trening (inkludert måling og kalori-beregning)!

Nå har du muligheten til å prøve nøyaktig samme tilbud som Roy Atle helt gratis! Prøv i to uker, få målt fettprosenten når du begynner og etter to uker, få kostholdsveiledning og kaloriberegning helt gratis! Vi har plass på tirsdager og torsdager! Sikre dine to uker nå! Her er søknadslinken: Klikk her!