Lik facebook-siden vår og følg oss på instagram!

w

Tren ut året for 500kr

Årets siste 8-ukers program er snart over, deltakerne har kvittet seg med 5-8kg fett, Kristin er i gang med ei helt ny gruppe og nå kan du trene ut året hos oss for bare 500kr! Les videre!

29.11.201712:44 Bjørn Granum

Det nærmer seg jul og nytt år!

Slapp av, jeg skal ikke overøse deg med dårlig samvittighet for spise-gildet vi snart beveger oss inn i.. 

Når det er jul mener jeg at man SKAL kose seg ekstra, spise god mat, nyte småkaker til kaffen og ta seg ei pils på kvelden. Noe jeg ikke er fan av er å sitte i god-stolen/sofaen hele jula. Trening bør, i min mening, være en vane på lik linje med å pusse tennene.

Hvis du synes det er vanskelig å trene regelmessig.. Hvis du ofte ender opp med å periode-trene (hvor ikke-trenings-periodene varer langt lengre enn trenings-periodene) kan jeg hjelpe deg. 

Nå kan du få innpass på ei av gruppene våre for kun 500kr! Du får ei måling når du starter og ei måling i uke 51. Dersom du ønsker å beholde plassen din når vi nærmer oss slutten av desember vil du få muligheten til det. 

Kom i gang nå! 500kr for litt i overkant av en måned trening hos oss er 50% rabatt! Vær snar å sikre deg plass før gruppene fylles! Fyll inn navn, epost og telefon via linken under, så ringer jeg deg slik at vi kan finne et passende tidspunkt for deg. Ser fram til å høre fra deg!

Søk her: Tren ut året for 500kr!