Lik facebook-siden vår og følg oss på instagram!

w

Førjulstilbud

Nå kan du komme i gang med nyttårsforsettet om trening og kosthold til en hyggelig pris, uten binding!

14.11.201716:33 Bjørn Granum

Hvor mange år har du hatt som nyttårsforsett å komme i gang med bedre trenings- og kostholdsvaner?

Hvor mange ganger har innsatsen din vart i mer enn 1-2 måneder?

Det er ikke deg det er noe feil med.. Det er mange som gjør som deg.. Går hardt ut i januar, slår til på et av de mange tilbudene som de ulike treningssenterne kommer med, kanskje til og med kjøper deg noen timer med PT!?

Men etter å ha kranglet deg inn på det overfylte treningssenteret å stått i kø ved apparatene du skal bruke i nesten hele januar skjer det som alltid skjer.. du går lei.. Du "mister motivasjonen". Plutselig går det uker mellom hver gang du drar å trener.. så måneder.. før du vet ordet av det er det på tide med nye nyttårsforsett. 

Se for deg følgende scenario istedet for det jeg nettopp beskrev:

Det er tirsdag 2. Januar 2018. Klokken er 18:40 og du har fått på deg treningsklærne, pakket inneskoene og vannflaska i treningsbagen og er på tur til bilen. Du skal på trening men noe er anderledes.. 

Du gleder deg. Faktisk er du ganske spent i dag! Du skal nemlig måles! Men først skal du trene sammen med de andre. De samme som du har trent med hver tirsdag og torsdag siden november i 2017! 

Du kommer fram til kongsgården på mørkved. Parkerer, tar med deg bagen og går inn og ned trappa til AFA-senteret. Du hører allerede musikken og småpraten.. Du kommer inn og blir møtt av den forrige gruppa. De er tydelig sliten. Rødblusset i ansiktet, svett og tydelig anpusten, men de smiler.. :D 

Kristin møter blikket ditt, smiler og hilser på deg ved navnet ditt. Hun spør deg hvordan helga di har vært og om det går bra med ungene. 

Det er ingen speil på senteret, det er ingen apparater og det er ikke overfylt! Faktisk er det bare du, resten av gruppa di og Kristin. 

De andre i gruppa er på plass og Kristin setter i gang med oppvarminga og før du vet ordet av det er du ferdig-trent. 40-45 minutter med effektiv styrke, mage-rygg og utholdenhet. Hver eneste av de største musklene dine har fått kjørt seg. Støttemuskulatur og kjernemuskulatur, ja til og med kondisen din har fått kjørt seg! Du er sliten, rødblusset i annsiktet og anpusten men du, som de du møtte på forrige gruppe, smiler.. Du vet du har trent på en fornuftig og effektiv måte og du vet at det gir resultater. Faktisk skal du få bekreftet det nå!

Økta er over og Kristin kaller deg inn på kontoret.. måletid! Du er litt små-spent siden du ikke har målt deg på to uker nå (å du har jo spist godt i jula! ).

Målinga viser at du har gått ned 400g fett og opp 1,6kg fettfri masse, noe du er veldig fornøyd med på tross av at det er lite på 2 uker. Du er fornøyd fordi du har gått ned på tross av julekaker, en del øl og vin samt store julemiddager! 

Hørtes det ut som et scenario du kunne tenkt deg? 

Nå har du sjangsen! Kristin starter ei helt ny gruppe på tirsdager og torsdager klokken 19:00!

Det er 14 plasser i gruppa. 4 er allerede tatt. Det betyr at det er 10 ledige plasser. Her er det du får:

  • Totalt 10 økter ledet av Kristin
  • 5 målinger (vi bruker bodymetrix ultralyd-scanner som er mye mer nøyaktig enn de vektene andre senter bruker)
  • Ukentlig oppfølging på kostholdet ditt

Prisen er 999kr, du binder deg ikke opp til noe annet enn disse 10 øktene og har mulighet til å beholde plassen din hvis du ønsker. Siste økt er Torsdag 21/12.

Oppstart er tirsdag 21/11 klokken 19:00. Du kan KUN søke via denne linken: http://bit.ly/2AHSPnH

Hvis du slår til på førjulstilbudet, gjennomfører og føler at jeg overdrev i scenarioet jeg beskrev over, eller at du rett og slett ikke er fornøyd, trenger du bare å gi meg beskjed, så får du pengene dine tilbake, uten noe drama... Søk nå, før gruppa er full og du igjen befinner deg i apparat-køen.. :)