Lik facebook-siden vår og følg oss på instagram!

w

Aktiv for Alltid?

Vi er her for DEG!

17.10.201613:31 Bjørn Granum

Tenk på det; du betaler egentlig bare for tilgang..

Hvis du er medlem på et treningssenter i dag er det stort sett tilgang du betaler for.. Trenger du hjelp? Oppfølging? Vil du ned i vekt? Da må du betale mer.. 400-1000kr per økt mer!

Ja, du har mulighet til å delta på spinning, bodypump, zumba etc.. Men her må du være på høgget for å få booket deg plass! De mest populære timene blir full-booket rett etter de blir lagt ut. I tillegg vil jeg spørre deg; Gir disse timene deg de resultatene du er ute etter?

Hvis du trenger hjelp for å komme i gang, oppfølging for å holde deg i gang, måling for å se at du faktisk lykkes og er på vei mot målene dine, hva hjelper «tilgang» til et «døgnåpent» treningssenter da? Hvis det stort sett alltid ender med at du aldri bruker det, har det noe å si at du «fikk en god pris»?

Hva om det fantes et senter hvor du ble sett, hørt og veiledet fra første stund?

En plass hvor du får veiledning fra erfarne coacher i den settingen som passer DEG best; 1-1, sammen med et familiemedlem eller et par venner eller i ei litt større gruppe hvor du alltid får plass?

Ingen speil, ingen andre som trener samtidig, bare DU, treneren din og eventuelt gruppa di.

Ikke vanskelig koreografi, dansesteg eller alt for mange repetisjoner med ei alt for lett vektstang..

Enkle, effektive styrke-øvelser som du lærer deg raskt, føler effekten av og som utfordrer deg akkurat passelig hver gang.

Dette har vi holdt på med siden 2009.

Kort om oss

Hei, jeg heter Bjørn Granum, er eier av Aktiv for Alltid AS og jobber som coach sammen med Kristin Hetzler og Lill Johansen på senteret vårt i kongsgården på Mørkved.

Jeg har tilbudt personlig trening i Bodø siden 2004, har en bachelor-grad i sportsvitenskap, har jobbet med folk, helse og trening for fylket, for kommunen og i mitt eget selskap. Jeg har jobbet med veldig mange ulike mennesker, alt fra toppidrettsutøvere til barn og det meste imellom.

Kristin startet som kunde hos oss, har oppnådd veldig gode resultater og ble ansatt som trener i 2017. 

Lill har vært ansatt siden 2014, er sertifisert personlig trener og startet som kunde hos meg. Hun er et veldig godt eksempel på hva som er mulig å oppnå hos oss!

Vårt senter eksisterer eksklusivt for deg. Det er aldri overfylt, når alle kommer på trening er det akkurat passelig mange på trening. Vi ønsker ikke å ha x-antall støttemedlemmer, vi ønsker å hjelpe deg! Det er vår jobb å sørge for at du har lyst til å komme på hver eneste trening!

Hos oss blir du coachet 2 ganger per uke og får ei egentrenings-økt som du kan gjennomføre på senteret når du ønsker i løpet av helga.

Uansett om du bare ønsker å komme deg i gang med regelmessig trening, gå ned i vekt eller rett og slett ønsker å bli sterkere slik at du blir kvitt diverse vondter kan vi hjelpe deg.

Vi ønsker å bli kjent med deg og vil veldig gjerne hjelpe deg. Les litt om våre ulike tilbud i menyen over og ta kontakt, så hjelper vi deg å finne en løsning som passer for deg!