Lik facebook-siden vår og følg oss på instagram!

w

8 Ukers Program

Ikke mulighet til å binde deg til et lengre løp men interessert i et effektivt og godt utprøvd opplegg med resultat-garanti?
Våre 8 ukers program garanterer en nedgang på 0,5-1kg fett per uke, uten ekstreme dietter eller treningsmetoder!

10.10.201714:10 Bjørn Granum

Ønsker du å gå ned i vekt, komme i mye bedre form å utvikle vaner som gjør at du enkelt kan holde deg dær eller gå videre ned for å nå målet ditt?

Vårt 8-ukers program er designet for nettopp dette. Vi kan garantere deg en nedgang i fett på 0,5-1kg.

Legg merke til at jeg skrev fett.. ikke vekt.. Vi bruker et av de mest avanserte og nøyaktige måle-apparatene for å måle framgang hver uke, noe som betyr at du vil få en bekreftelse via en objektiv målemetode på om opplegget fungerer, hver eneste uke. 

Du får to trenings-økter ledet av meg, Bjørn Granum, hver uke. Treningen foregår i gruppe på faste dager til faste tider, men det er gode muligheter for å bytte på de dagene det ikke passer.

Du får også ei egentreningsøkt som du kan gjennomføre alene eller sammens med de andre som også er på programmet. Denne kan gjennomføres på senteret vårt i kongsgården på mørkved fredag, lørdag eller søndag.

Hver uke måles du med bodymetrix (ultralydmåler som måler fettprosenten) å får vite nøyaktig hva som har skjedd med kropps-sammensetningen din.

Hver enkelt deltaker får individuell oppfølging på kostholdet hver uke. Målet er å gjøre det så enkelt og effektivt som mulig. Det skal føles som om du kan spise på denne måten resten av livet ditt uten å gi avkall på diverse "fy"-mat. 

Pris: 8000kr (kan deles i to trekk)

Inntak 2018! Første 8-ukers program for 2018 starter mandag 8.Januar! 5 plasser! Førstemann til mølla! Søk via linken under NÅ!

Klikk her!