Lik facebook-siden vår og følg oss på instagram!

w

AFA-Gruppe

AFA-Gruppe passer for deg som vet at du burde trene styrke men aldri gjør det. Hvis du sliter med å trene regelmessig 2-3 ganger per uke og egentlig er støttemedlem størsteparten av året må du lese videre!

Søk her
17.10.201613:40 Bjørn Granum

Høres dette kjent ut?

Du har lyst å bli sterkere, komme i bedre form, ha mer energi til å leke med barna istedet for å være trøtt og sliten..

Det er år og dag siden du handlet klær (og enda lengre siden du synes det var gøy) og hvis noen spurte deg om det er lenge siden du har vært på gymmet å trent, ville du insett at det "fantastiske" tilbudet du slo til på, egentlig bare har resultert i et fast trekk fra kontoen din, uten så mye som 1cm trekk fra liv-vidden din..

Se for deg følgende:

To dager i uka har du en avtale til et bestemt tidspunkt. Dersom du ser at du ikke klarer å holde avtalen kan du flytte den, men du må gi beskjed å få et nytt tidspunkt.

Avtalen er en invistering i deg selv. Du har ingått denne avtalen for deg selv, slik at du kan bli sterkere, få bedre utholdenhet, ha energi og overskudd til ungene og mannen/kona.

Når du møter opp til avtalen din blir du møtt av de samme hyggelige folkene hver gang. De har også en fast avtale. De ønsker, som deg, å bli en litt bedre versjon av seg selv. Du føler deg hjemme. Det er ingen speil i lokalet, ingen "poseringsglade" ungdommer som bruker like mye tid på "selfies" som de faktisk trener..

5min før avtalen hører du navnet ditt.. Det er treneren din! Han vet hvem du er, hva du heter, hvorfor du er dær og er opptatt at du gjør ting rett og presser deg akkurat passelig hver gang.

Etter felles-oppvarminga er det på tide å trene styrke! Jepp, du trener styrke! To til tre ganger per uke, å det merkes! Styrke-treninga er ikke avansert, du føler deg trygg på øvelsene og får trent hele kroppen hver gang!

Til slutt avslutter dere med ei kjapp og effektiv intervall-økt. Høy puls og maks innsats men ikke for mye..

I helgene møtes du og fler av de du bruker å tene med på senteret for å gjøre "Fredags"-økta som treneren har skrevet på tavla. Du føler at du har ditt "eget" treningsstudio. Det er ingen dær bortsett fra deg og trenings-kameratene dine! 

Avtalen din varer i 30-45minutter slik at du i snitt bruker 1 time fra du drar hjemmefra til du er hjemme igjen, akkurat passelig..

For hver måned som går blir du i bedre form. Du merker at klærne blir for store.. Du må kjøpe nye klær.. Det er ikke så kjedelig å handle klær når du må gå NED i størrelse.. :)

Slik er det å være med i AFA (Aktiv for Alltid)-Gruppe!

 

Dette får du:

 • Morsomme, motiverende og effektive treninger ledet av en Personlig Trener
 • Måling av kroppssammensetning hver måned
 • Kostholds-konsultasjon og personlig oppfølging den første måneden
 • Egentreningsøkt ("Fredags-økta") hver helg med tilgang til senteret

 
Dette kan du forvente:

 • Betydelig økning av styrke og utholdenhet allerede etter de fire første ukene
 • En reduksjon av underhudsfett på 1 – 3,4kg i løpet av de fire første ukene
 • En Personlig Trener som faktisk bryr seg, vet hva du heter og sørger for at du får utfordring på ditt nivå
 • Et unikt samhold i et trygt miljø med kvinner og menn av samme alder og like målsettinger

 
Dette må du gjøre for å bli med:

 • Trykk på knappen over.
 • Svar på alle spørsmålene i spørreundersøkelsen.
 • Jeg ringer deg i løpet av to dager slik at vi kan finne ut når du kan komme på prøvetime.

Søk her