Lik facebook-siden vår og følg oss på instagram!

w

Semi-Privat trening

Hvis du har ledig tid på morgenen/formiddagen og ønsker å trene strukturert sammen med 1-3 andre; venner, familie eller simpelthen andre med samme målsetting som deg er Semi-Privat trening hos oss avtalen for deg! Personlig Trening i ei lita gruppe med hele senteret for dere selv, deres musikk og 100% fokus gir raske, målbare og synlige resultater! Les videre for å sikre deg plass!

Søk her
08.11.201614:04 Bjørn Granum

Liker du å trene sammen med ei veninne/en kompis, kanskje til og med sammen med 2-3 andre men ikke i ei stor gruppe?

Har du spesifikke mål du ønsker å oppnå men føler at det er vanskelig å motivere deg til å gjennomføre alene?

Hva er Semi-Privat trening?

Semi-Privat trening hos oss innebærer faste avtaler 2-3 ganger per uke, mellom 08:00 og 14:00, hvor du og 2-3 andre får instruksjon, veiledning og tett oppfølging på trening og kosthold ut fra deres individuelle målsettinger.

Du får Personlig Trening til redusert pris siden dere er maks 4 i ei gruppe. 

Vi har senteret helt for oss selv og fokuset er 100% på dere. Du får måling av kroppsammensetning 1-2 ganger per uke (avhengig av målsetting og hvor du er i programmet ditt), 2-3 faste treninger per uke ledet av PT samt ukentlig oppfølging på kosthold. 

Hvilke resultater kan du forvente?

Siden gruppene er så små kan vi jobbe strukturert med periodiserte program som vil gi deg mye raskere resultater. Du kan forvente merkbare økninger i styrke og utholdenhet allerede etter 2 uker. Dersom ei av målsettingene dine er å forbedre kroppssammensetningen din (gå ned i fettprosent, evt. opp i muskelmasse) kan du forvente å se målbare resultater allerede etter 1 uke og synlige resultater før den første måneden er omme. 

Er det ledige økter og hvordan blir du med?

Semi-Privat trening foregår kun på man/ons/fre mellom 08:00-14:00. Fyll inn navn og epost i feltet til høyre og svar på spørsmålene jeg sender deg på epost, så tar jeg kontakt innen 1 dag. 

Søk her