Gratulerer!

Du er en dame/mann av handling.. Det er flott! Jeg har mottatt informasjonen din og vil ta kontakt med deg i løpet av dagen.

Før du hører fra meg kan du gjøre deg noen tanker og notater om hvilke mål du har. Hva er det du ønsker at jeg skal hjelpe deg med? Hvorfor? Har du spesifikke mål for hvor du ønsker å ende opp? Ned 4 kg? 20 kg? Når det kommer til trening og kosthold, hva er dine sterke/svake sider?

 

Semiprivat PT-gruppe eller Bootcamp?

Semiprivat PT-gruppe passer perfekt for deg som krever mer rettledning og tettere oppfølging. Her er dere 4 stk med lik målsetting, og vi kan jobbe tettere samt inkludere litt mer teknisk styrketrening. På denne måten kan dere oppnå målene deres raskere. De to første ukene fokuserer vi veldig mye på teknikk og kosthold. Målrettet styrketrening og enkle grep i kostvanene dine vil gi deg resultater du ikke trodde var mulig å oppnå. I dag har du muligheten til å få en plass til 20% redusert pris og du slipper bindingstiden! Du bestemmer helt selv hvor lenge du vil være med. Normalt koster det 1500,- per måned og har ei bindingstid på 4 måneder. Nå får du det for 1200,- per måned og velger selv hvor lenge du vil holde på.
 
Bootcamp passer til deg som trives godt i større grupper. Her er dere inntil 14 stk og styrketreningen er enkel og effektiv. Vi trener mye med egen kroppsvekt samt ringer/slynger, noe som aktiviserer flere muskler per øvelse og gjør deg sterk fra topp til tå. Det at vi er flere gjør at energien og stemningen er på topp hver økt, og oppmøte-statistikken er særdeles bra. Du får individuell kostholdsveiledning og en 4 ukers kostholds-plan du kan jobbe ut fra. Normalpris er 1049,- per måned og 4 måneder bindingstid, eller 849,- og 12 måneder binding. I dag har du muligheten til å sikre deg plass for 849,- per måned og bestemmer selv hvor lenge du vil delta.

Felles for begge alternativene er at vi måler fettprosenten hver måned. Dette for å ha kontroll på hva som skjer med kropps sammensetningen din og kostholdet.

 

Igjen; Gratulerer for at du tar ansvar for din egen kropp og helse! Jeg ser fram til å bli kjent med deg og hjelpe deg til å bli en bedre versjon av deg selv!

 

Bjørn Granum