Hei!

Du har landet her fordi du fikk linken hos en god venn eller et familiemedlem.

Siden jeg ikke er så stor fan av januar-tilbud, tenkte jeg at jeg kunne ha en konkurranse for medlemmene mine.

Som du vet har du nå muligheten til å sikre deg plass i ei av gruppene mine, trene 2-3 ganger per uke i hele januar, uten å forplikte deg videre.

Jeg tilbyr normalt KUN 4 eller 12 måneders avtaler med binding siden jeg bare er ute etter folk som virkelig ønsker en livsstils-forandring.

Hvis du ønsker en pang-start på ny-året, føle hvordan det er å få mer overskudd, få mindre vondter og samtidig gå ned 1-2 buksestørrelser har du nå muligheten til å sikre deg plass i ei av gruppene mine for 947,-.

Ingen bindingstid. Prøv opplegget ut januar og bestem deg da om du vil inngå en langsiktig avtale.

Du får to instruerte økter per uke samt ei økt tilsendt på sms hver fredag. I tillegg får du ukentlig kostholdsoppfølging samt måling med bodymetrix (ultralydmåler som målet fettprosenten din) før og etter opplegget.

Som jeg nevnte tidligere tilbyr jeg aldrig 1mnd-avtaler. Det er begrenset med plass på gruppene og jeg tar ikke inn hvem som helst. Hvis du er av typen som trener i 2 uker for så å ikke gjøre noe i 1 måned er ikke dette noe for deg.

Slik kan du sikre deg en av plassene i januar:

1. Svar på alle spørsmålene i denne spørreundersøkelsen:

2. Forhåndsbetal via linken jeg vil sende deg på epost (dersom du blir valgt til å delta)

Når du har gjort disse to tingene er du garantert plass i januar. I tillegg har du hjulpet den personen som ga deg linken til denne nettsia. Den av medlemmene mine som vinner konkurransen (får med flest kvalifiserte i januar-kampanjen) får 6 måneder gratis medlemsskap!

Alt du trenger å gjøre nå for å potensiellt sikre deg plass er å fylle ut denne spørreundersøkelsen (10 spørsmål, mest avkryssning): , og forhåndsbetale via linken du får på epost dersom du blir valgt ut.

Ser fram til å hjelpe deg bli en enda bedre versjon av deg selv i januar 2013!

Hilsen
Bjørn Granum
Daglig leder/Personlig Trener i Aktiv for Alltid AS