Personlig Trener?

En personlig trener er en fagperson som har studert treningslære, fysiologi, anatomi, bevegelseslære samt kosthold og ernæring.

Din personlige trener skal ha erfaring og kunnskap om mennesker, trening og kosthold som gjør at han/hun kan møte deg der du er i dag (fysisk/mentalt) og ta deg dit du ønsker/burde være, i et tempo som passer deg og dine forutsetninger.

En personlig trener følger deg tett slik at du kan nå dine mål raskere, uten at du risikerer å gjøre for mye, for fort, med for stor belastning, feil teknikk og så videre.

En personlig trener er (i min mening) en instruktør, en lærer, en motivator, en venn og en person som finner glede i, og brenner for å hjelpe andre mennesker til å forandre livet sitt.

En personlig trener er en som motiverer deg og får deg til å fokusere i øyeblikket, selv om du har hatt en dårlig dag, slik at du yter ditt beste på trening. Hvis du kom inn til timen i dårlig humør skal du gå ut fra timen i litt bedre humør, vel vitende om at du nok en gang har tadd et viktig steg mot en bedre versjon av deg selv.

“Alle kan jo trene å komme seg i form, man trenger da ikke en Personlig Trener!”

Det er nok en sannhet med modifikasjoner. På samme måte som at en tannlege har spesialisert seg på tenner, munnhulen og alt som har med det å gjøre, har en Personlig Trener spesialisert seg på hvordan vi kan få menneskekroppen til å prestere optimalt.

Det er ikke så enkelt som å; “ta seg en joggetur hver dag, drikke melka si og legge seg før 23:00”.

Hva trener man når man jogger? Hvilke muskler bruker vi? Hvilke resultater vil daglig jogging gi? Skal man spise før, eller etter man jogger? Hvor mye skal man spise? Bør man drikke melk? Hvis man har 20kg kroppsfett på magen, er det flotters å jogge hver dag da? Forsvinner magen da? Når forsvinner den?

Det er slike spørsmål en personlig trener kan svare på.

Sannheten er at de fleste som trener regelmessig har skremmende lite kunnskaper om det de holder på med. De fleste vet ikke en gang hva et treningsprinsipp er eller hva det kan brukes til. Mange er av den oppfattelsen av at hvis de bare går på treningsstudioet 2-3 ganger per uke og holder seg til programmet sitt, så “holder de seg i god form”.

Vel, hva i huleste er “god form”!? Er det å kunne løfte de samme vektene, gå den samme distansen på step-maskinen eller jogge i like mange minutter på mølla, år etter år…etter år?

Et bra trenings- og kostholds opplegg skal gjøre deg sterkere, mer bevegelig, hjelpe deg å bli kvitt skader (eller holde dem i sjakk), gi deg bedre utholdenhet, forbedre kroppsammensetningen din (mer muskler, mindre fett) samt gjøre deg mer bevisst på hva du gjør og hvorfor du gjør det. I tillegg skal det gi deg mestringsfølelse, noe veldig mange opplever alt for sjelden i dagens travle hverdag. Ved å bruke en personlig trener får du mye mer enn et treningsprogram.

Personlig Trener i Bodø

Personlig TrenerJeg, Bjørn Granum, jobber som personlig trener i mitt eget foretak; Aktiv for Alltid, her i Bodø. Mer informasjon om meg (utdannelse, erfaring og liknende) finner du her.

Jeg fokuserer på at trening er noe man skal holde på med livet ut (derav navnet, “Aktiv for Alltid”).

Det å ta ansvar for egen helse, gi en helhjertet og fokusert innsats på trening samt følge kostholds opplegget hjemme, er ikke en “kur” eller et midlertidig opplegg. Det er en læringsprosess du tar med deg videre og forhåpentligvis deler med dine nærmeste.

Siden jeg begynte å jobbe som personlig trener, og startet Aktiv for Alltid, har jeg hatt æren av å få hjelpe mange flotte mennesker med å innarbeide nye, og bedre vaner.

“Dørstokk mila er lang”

“Hjemmetrening skjer bare ikke”

“Jeg drar ikke på treningsstudioet, jeg kan ikke fordra å være der, alene, med alle de spreke folkene og speilene over alt”

Har du tenkt/sagt noe av det ovenfor? Det er bare et lite utdrag av hva jeg har fått høre på treningene mine. Det er vanskelig å ta ansvar for sin egen helse når man føler at man må gjøre det helt alene.

Det å få være sammen i ei gruppe med likesinnede, som alle har liknende mål som deg selv, kan være den motivasjonen du trenger for endelig å ta de nødvendige stegene. Aktiv for Alltid i Bodø hjelper deg å innarbeide gode trenings- og kostholdsvaner som du klarer å vedlikeholde.

Jeg mener at det å trene i ei gruppe, hvor hver økt blir satt opp og ledet av en Personlig Trener, er den letteste, rimeligste, mest fornuftige og mest gjennomførbare løsningen for folk flest til å komme seg i gang med smartere trening og bedre kosthold.

Her i Bodø kan du med Aktiv for Alltid, bli trent av en Personlig Trener hver mandag og onsdag.

Treningene foregår på senteret vårt i kongsdatterveien 24 på mørkved.

Treningstidene er; Mandager og onsdager 07:00, 09:00, 19:00, 20:00, 21:00 samt tirsdager og torsdager 17:00 og 18:00. For øyeblikket kun ledig plass 07:00 og 09:00 på man/ons samt 17:00 og 18:00 på tir/tor.

Her finner du mer informasjon om Aktiv for Alltid

Personlig Trening og Semi-Private PT-grupper

Jeg tilbyr også en til en trening og semi-privat trening. Her har du muligheten til å få et skreddersydd program for å nå dine spesifikke målsettinger (gå birken, opptakskrav til militæret/politihøgskola, øke 20kg i knebøy og liknende), eller få grundig teknisk oppfølging og innlæring på baseløft sammens med 3-4 andre med samme målsetting.

PT-økter og semiprivate PT-grupper foregår utelukkende mellom 08:00 og 12:00 mandag til torsdag. Prisen per PT-økt (30 min) er 400,- (1 mnd oppsigelsestid) og semi-privat trening koster 3000,- per måned (minimum 2 måneder, 3 økter per uke). For mer informasjon/timebestilling; bruk kontakt-skjemaet eller ring/send ei tekstmelding til 90936403.

Hvilke Resultater kan en Personlig Trener hjelpe deg å Oppnå?

Hvis du gjør som du får beskjed om kan du forvente resultater du aldrig har trodd du var i stand til å oppnå.

Min erfaring i Aktiv for Alltid er at de fleste føler at de må “komme seg litt i form” før de tar kontakt. Det er selvfølgelig ikke nødvendig da det er nettopp det jeg skal hjelpe deg med.

I løpet av den første måneden, kan du forvente en betydelig forbedring av utholdenhet, styrke og bevegelighet samt en nedgang i underhudsfett på 1,8-3,5 kilo, uten nedgang i muskelmasse.

Her kan du høre litt fra noen av kundene mine: Personlig Trener i Bodø