Surfing i Bodø

Det høres kanskje kaldt ut? Det er ikke kaldt i det hele tatt..så fremt man har rett utstyr! Alt man trenger er et surfebrett, en tykk våtdrakt, et par tykke neopren-hansker og sko. Hvor man kan surfe? Plassen vi var på er bare 1 time og 15 minutter fra Bodø! Jeg skal ikke røpe nøyaktig hvor riktig enda, men det kommer..;)

 

Surfing er for alle

Du trenger overhodet ikke å være en top-trent atlet for å drive med surfing.. Alt du trenger er å vekke den lekne siden i deg, ha et åpent sinn og innse at du ikke kommer til å bli like god som Kelly Slater etter første turen.

Siden aktiviteten foregår i havet MÅ du kunne svømme, men bortsett i fra det kan alle surfe.

 

Unstad Camping i Lofoten har blandt verdens beste bølger!

Var du klar over at det finnes en liten plass i Lofoten som heter Unstad hvor du kan finne noen av de beste bølgene i verden!? For oss her i Bodø betyr det noen timer med ferge og ca.1 time i bilen, eventuellt 20 min i et widerø-fly pluss en liten biltur!

Unstad Camping har alt du trenger av utstyr for å prøve surfing. Her kan du bo i flotte hytter, ta badstu, badestamp, få servert særdeles god mat og surfe til krampa tar deg! Marion og Tommy driver campen og kan også tilby surfekurs.

Jeg har vært på Unstad 3 ganger nå, og skal tilbake i midten av November. Jeg kan ikke få sagt nok om hvor fantastisk plassen er! Folkene på campen er antakeligvis på topp 10 lista i verden over hyggelige og service innstilte mennesker, plassen er enestående vakker og bølgene er som sagt i verdensklasse.

 

Aktiv for Alltid handler om å leve et aktivt liv

Når jeg startet Aktiv for Alltid valgte jeg navnet på bakgrunn av min oppvekst, mine visjoner om det å leve et aktivt liv samt viktigheten av å alltid tenke på helheten. Som jeg nevnte i innlegget mitt om den ultimate hjemmetreningen, mener jeg koblingen mellom kropp og sinn er avgjørende for helsen vår. Man trenger ikke bare trening, man trenger mestring, lek, samhandling, det sosiale! En hobby kan levere alt dette og mer til! Surfing er et prakt-eksempel på en slik hobby!

Gjør deg selv en tjeneste; dra til Lofoten, ta deg ei lang-helg på Unstad Camping og prøv surfing! Jeg garanterer deg at du drar hjem med minner for livet!

Før du booker lang-helga.. Stikk innom nettsiden til Thiago; Kaldeføtter.no . Flott nettside, flotte t-skjorter, bra blogg!

 

Tusen takk for at du stakk innom! Hadde vært gøy å høre om du har prøvd surfing, her eller i utlandet..Post i kommentarfeltet under! Og husk; hvis du likte innlegget, gi det en facebook-tommel opp på toppen av innlegget og del det gjerne med vennene dine! 😉

Arctic Surfing

 


  3 replies to "Arctic Surfing"

  • KocherSalay

   Jeg som var så sikker på at Bali oppholdet mitt var det eneste tiden jeg kom til å surfe.. Men nå vurderer jeg mulighetene for ”comback” så snart som mulig.

  • KocherSalay

   Jeg som var så sikker på at Bali oppholdet mitt var det eneste tiden jeg kom til å surfe.. Men nå vurderer jeg mulighetene for ”comback” så snart som mulig.

   • bjorngranum

    @KocherSalay Bare å dra på 50/50 å kjøpe deg 6mm våtdrakt, brett, hansker og sko! 🙂 Mange som skal dra til Unstad Camping i slutten av måneden, bare å hive seg med! Dær er det noen av verdens beste bølger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.