Personlig Trener i BodøNå har jeg tatt steget og avsluttet min karriere som offentlig ansatt!

Det føltes veldig rett og avgjørelsen har brygget i ca.2 år nå.

Fra nå, og i overskuelig framtid, er jeg daglig leder av Aktiv for Alltid AS, hvor jeg også jobber som Personlig Trener!

 

Per dags dato har jeg æren av å hjelpe godtfolk fra mange ulike yrker, fordelt på 5 grupper til ulike tidspunkter.

Noen vil kvitte seg med underhudsfett, noen vil komme seg tilbake til goo`formen de hadde for 10 år siden og andre igjen ønsker å komme seg i gang med regelmessig trening.

 

For deg som aldri har vært på denne nettsiden før og aldrig har hørt om meg eller mitt firma;

Hei!

Jeg heter Bjørn Granum, har jobbet som selvstendig Personlig Trener i Bodø i snart 5 år, er 32 år, utdannet faglærer i kroppsøvning (Bachelor Idrett) og har nylig startet Aktiv for Alltid AS hvor jeg tilbyr Personlig Trening og Gruppetrening ledet av PT.

 

 

Hvis du trenger å komme deg i gang med bedre trenings- og kostholdsvaner kan jeg tilby 30 min gratis konsultasjon i August. I konsultasjonen har jeg inkludert måling med bodymetrix, (et apparat som måler kroppssammensetningen din ved hjelp av ultralyd), noe som normalt koster 200 kr.

Fyll inn navn og epost i feltene under for en uforpliktende og hyggelig konsultasjon!

Her kan du lese noen av tilbakemeldingene fra godtfolket mitt:

[gtestimonial gtb=”|testi-s3-plain.png|IDFFF9HBP”] Margrethe Jarnæs (39)
Har trent i – ca 6 måneder

Det er trening som virker…varierende styrketrening med kroppen som vekt og en del med kondisjon/utholdenhet. Blir veid hver måned og passet på at vi yter maks på hver trening. Man trener flere ganger i uken med samme trivelige gjengen.

Jeg gleder meg til hver trening, det er ukens høydepunkt. Jeg trener mindre nå enn før men får mye bedre resultater.

Jeg har blitt mye sterkere i hele kroppen, fått bedre kondis og kvittet meg med litt fett. Aktiv for Alltid gir synlige resultater som gir selvtillit og velvære.

[/gtestimonial]

[gtestimonial gtb=”|testi-s3-plain.png|IDFFF9HBP”] Anne Kristensen (50)
Har trent i – 7 mnd

Jeg var lei av vanlige treningssentre hvor saltimer og øvelser var de samme i månedsvis. Trengte noe annet og mer engasjerende som gav raske resultater.

Korte effektive og engasjerende økter. Forskjellig fra gang til gang, liten gruppe, trener som engasjerer og følger med, trivelig gjeng, harde effektive økter uten masse fjas;)

Jeg har alltid trent ganske regelmessig, men ligger mer jevnt på tre økter i uka. I tillegg kan jeg gjøre enkle økter hjemme hvis det av og til ikke klaffer. Jeg liker kostholdsoppfølgingen, måling og veiing, det er motiverende.

Jeg gleder meg stort sett alltid til å dra på trening. Hvis jeg ikke har lyst er det fordi jeg er sliten og trøtt, men energien er på topp etter trening:) Dette konseptet passer meg utmerket!

Jeg har fått; bedre kondis, blitt sterkere i hele kroppen, slankere og fastere, er mer opplagt og formøyd med meg selv! [/gtestimonial]

 

[gtestimonial gtb=”|testi-s3-plain.png|IDFFF9HBP”] Andrine Skjelstad (44)
Har trent i – 1 år

Var sykemeldt bortimot to år før jeg havnet hos AFA, nå jobber jeg 50%. Når noen synes det er dyrt, så har ikke jeg råd til å la være=)Ønsket å trene, prøvde friskhuset, men innså at jeg trengte noen som var der for å få meg igang og ikke minst rettlede. Det fikk jeg hos AFA=)

Faste treningstider og oppfølging er viktigste forskjell. Er absolutt mer på trening nå enn før. Artig å dra på trening=). Folkene og treneren gjør at det blir morsomt å slite litt. Skulle ønske det var et tilbud, mot ekstra bet, ei ledet økt til i uka.

Spesielt styrken er forbedret. I tillegg selvtillit og treningsglede. Har ikke gått så mye ned i vekt, men er blitt bedre trent.

Oppfølgingen. Treneren. treningsopplegget. Gruppa. holder meg unna sykemelding=)[/gtestimonial]

 

Det finnes mange, mange fler tilbakemeldinger som disse men nå har du lest nok.. Som jeg nevnte litt lengre opp; Jeg tilbyr gratis konsultasjon i Juni. De som ønsker får også måling med bodymetrix (verdi 200 kr!)!!

Fyll inn navn og epost i feltene under, så tar jeg kontakt via epost og gir deg de ledige tidspunktene!

 


    1 Response to "Personlig Trener Bjørn Granum"

    • Hege Johanne Johnsen

      Ønsker gjerne en gratis konsultasjon i august for å få høre mere om hvordan treningstimene er lagt opp hos og for å endre kostholdsvanene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.