Hvorfor Taustiger?

Fordi taustigene er utrolig enkle å lage, man trenger ikke å justere noe, bare henge de opp, de er moro for voksne og barn!

Alle øvelsene du kan gjøre med ei treningsslynge kan du gjøre med taustigene.

 

Kan de kjøpes på nett?

Selvfølgelig kan de kjøpes på nett. Jeg fikk ideen til å lage de fra denne nettsiden: bodyweightculture.com . De selger taustigene i nettbutikken sin og kaller de selvfølgelig for noe annet…hold deg fast.. U.S.A, eller Universal Strength Training Apparatus. 🙂

Jeg syntes det så enkelt ut å lage de, derfor gjorde jeg det først, for å få erfaring med de før jeg eventuellt bestillte meg et par. Nå har jeg prøvd mine hjemmelagede, funnet de fantastisk og har derfor bestillt meg et par U.S.A for å undersøke et komersiellt alternativ.

 

Da håper jeg at du tar deg en tur til biltema, kjøper deg litt tau, stopper innom nordlandsrør (eller en annen rør-butikk) og ber om PE-rør (det er sort og brukes til å legge under bakken). 1 meter PE-rør koster ca.20kr og en bunt med det tauet jeg kjøpte på biltema koster litt over 100kr (det er et veldig solid tau med kjerne). Da har du mer enn nok til to taustiger. Do it!

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.