Hvis du gjør styrketreningen senere på dagen kan du bruke morgengymnastikken som oppvarming. Her er økt 1 i ord:

[postbox ctb=”allsides|double|6px|CCCCCC|FFFFFF|75%|IDWKW0AZO”]

Økt 1

Oppvarming: Morgengym

Alle øvelsene: Gjør 15 repetisjoner (reps), pause (10 utpust), 10 reps, 10 pust, 8 reps.

Øvelser i rekkefølge: En-fots-markløft (gjør alle repetisjonene ferdig på den ene foten før du begynner med den andre), armhevninger, pushupsgange (trippe avgårde i pushups posisjon). [/postbox]

Det kan kanskje virke som ei veldig kort treningsøkt for noen, men husk på at dette er første av 24 økter.. Du må svippe innom her hver dag fram til julaften og få ei ny treningsøkt du kan gjøre hjemme, slik at du tar innersvingen på juleribba FØR det nærmer seg nyttårsforsetter, sprudlevann og etegilde!

Alle skal få utfordring i Aktiv for Alltid sin julekalender; fra nybegynner til avansert! Øktene kommer til å være korte, men effektive, og innholdet vil varieres slik at du får hentet deg inn hver dag, slik at du klarer å fullføre neste dag.
Personlig Trener i Bodø julekalender

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en liten kommentar i kommentarfeltet under og forteller hva du syntes om det du fant bak dagens luke..:)

Gled deg til luke 2! Da skal du få prøve noe som Anne (ei i bootcampen min) trodde het; “Findus-pushups”. 😉


    1 Response to "Julekalender luke 1"

    • Julekalender luke 6

      […] Hvis du har skulderplager er ikke pyramidepushups noe for deg. Bytt de ut med vanlige pushups (se 3:49 i videoen på luke 1 for beskrivelse). Dersom du ikke klarer mer enn 3 enfots knebøy per fot bytter du […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.