Vi nærmer oss jul og nyttår med stormskritt. Noen trener iherdig for å klare å smette seg ned i julekjolen/dressbuksa, andre har store planer om å “komme i gang med treninga” på ny-året.

Problemet med å vente…er at det ikke skjer noe. Du blir ikke kvitt et eneste gram med fett hvis du har planer om å vente til i Januar før du begynner med treningen og skjerper kostholdet. Dressbuksa kommer til å være like trang, kjolen kommer til å sitte som et pølseskinn og når nyttåret kommer, og går, kommer du til å ha like dårlig samvittighet for at du ikke har klart nyttårsforsettene dine, i år som i fjor!

Vær så snill! Ikke vær støttemedlem på et treningsstudio et år til!

 

Hemmeligheten for å lykkes

Handler om deg og din evne til å ta handling! Ikke utsett mer. Alt du trenger å gjøre, er å begynne!

For en kjisje! Det vet jeg jo fra før!

Hadde det vært så enkelt hadde jeg jo gjort det tidligere!

Det er lett for deg å si..mr.Personlig Trener!

🙂 Klart du vet det! Du gjennomfører jo på alle de andre tingene i livet som du anser for å være viktig!

[bullets bl=”green-check-3.png|IDL1DTKZ4″]

 • Du drar på jobb hver ukedag og noen til og med i helgene
 • Du passer på at ungene er aktive, kjører de til og fra treninger og liknende
 • Du bruker penger på de tingene du VIRKELIG har lyst på (klær, reiser, ipad2, bøker, ny flatskjerm tv, en pose pops, nytt bad osv.)
 • Du gjør rent hjemme; støvsuger, vasker klær, rydder i garagen, vasker badet, hver uke, du bare GJØR det, fordi det er VIKTIG og bare MÅ gjøres!

[/bullets]

Ja, faktisk så er du helt rå på å gjennomføre! Du tar deg av andre, hjelper til og tar hensyn. Men trening og kosthold er for vanskelig?

 

Du fyller ikke bensin på diesel-bilen din med vilje

For det ville jo vært å aktivt gå inn for å ødelegge motoren.. Du ser poenget?
Det er ingen andre som har ansvar for deg og din kropp. Du er et helt spesiellt individ og har ansvar for din egen helse. Glem unnskyldninger! Når alt kommer til alt er det DU som tar avgjørelsen om å IKKE trene, om å spise den sjokoladen før middag, drikke brus istedet for vann, spise kake etter middag, lage nachos på kvelden, selv om du har spist mer enn nok i løpet av dagen, bare for å “kose” deg.. Avgjørelsene gjør du kontinuerlig. Du må eie dine egne avgjørelser. Ikke ta en avgjørelse for så å skylde på noe du ikke har kontroll over etterpå!

 

Januar-tilbud i November

Det er alltid en utfordring å lære seg noe nytt. Hvis du kan lite om trening og kosthold, skjønner jeg at det er hardt å komme i gang. Derfor startet jeg Aktiv for Alltid. Jeg har mange års erfaring med å få folk som deg i gang, lede deg til økt styrke og utholdenhet gjennom å gi deg utfordringer som passer ditt utgangspunkt, få deg til å “fylle diesel på diesel-bilen” uten å peke med fingeren å si “FY!”.

Ikke vent. Ta avgjørelsen som vil gjøre mer for deg enn noen annen avgjørelse har gjort på mange år!

Fram til jul tilbyr jeg semiprivate PT-grupper og bootcamp uten bindingstid med 20% rabatt i pris!

Semiprivate PT-grupper: maks 4 deltakere, trening 2 ganger per uke med PT samt 1 egentrening, måling av kropps sammensetning, individuell kostholdsveiledning – 1200,- per måned (normalt 1500,- per måned).

Bootcamp: maks 14 deltakere, trening 2 ganger per uke med PT samt 1 egentrening, måling av kropps sammensetning, individuell kostholdsveiledning – 849,- per måned (normalt 1049,- per måned).

 

Før inn navn og mobilnummer i boksen under, så ringer jeg deg i løpet av dagen. Dette tilbudet gjelder bare for de som melder sin interesse via denne posten!


  1 Response to "Nyttårsforsettene du aldrig fullførte!"

  • Julekalender luke 6

   […] de ikke er for utfordrende samt at du får kalibrert hodet ditt slik at du kanskje gjør alvor av nyttårsforsettene dine denne […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.