Det er gøy å leke med barna på denne måten. De elsker det og jeg synes det er minst like moro. Nå var dette ment som en spøk (Ultimate Home Workout), i tilfelle noen skulle tro at jeg slenger rundt på sønnen min som en manual for å få trent, men det å “herje”/”bryte” litt med ungene sine på denne måten er noe jeg personlig mener er viktig.

Jeg vokste opp uten en far, men husker veldig godt at jeg brukte å leke med mine eldre brødre på denne måten. Jeg husker det som noe veldig positivt og det var uten tvil med på å utvikle bevegelsesmønstrene mine.

Erlend er 7 år nå, og vi herjer stadig vekk. Min yngste sønn, Tobias, er 2 år og elsker å stå i hendene mine slik som Erlend gjorde i videoen.

 

Hverdagen er travel. Jeg, som veldig mange andre, har mye på plakaten og leker nok alt for lite med barna mine. Det å være tilstede, gjenkjenne og nyte øyeblikkene, er noe som krever innsats og konsentrasjon. Man skal ikke ta ting for gitt og det er veldig fort gjort å “glemme” de viktigste tingene i livet.

Dette ble et ganske personlig innlegg. Ønsket mitt er at jeg kan hjelpe med å inspirere og motivere deg til å bli en bedre versjon av deg selv. Personlig har jeg mye å fikse/forbedre med meg selv. Det fysiske er bare en av flere deler men hver del er viktig og påvirker de andre. Min påstand er; “Hvis kroppen forfaller, følger sinnet etter”. Det omvendte mener jeg også har mye for seg.

 

Ok, nok er nok! 🙂 Jeg tror jeg kan summere dette innlegget slik: Lek/bryt/herje med ungene/hverandre, vær mer tilstede i hverdagen/øyeblikkene og streb etter å utvikle deg selv!

 

Er du enig/uenig? Har du en kommentar/synspunkter? Legg igjen en kommentar i feltet under her! Hvis du likte innlegget kan du trykke på facebook ikonet over innlegget. Det går også an å dele det på facebook ved å trykke på det første ikonet i rekka over innlegget.

 

 

 


  3 replies to "Den Ultimate Hjemmetreningen"

  • Solveig

   Veldig bra innlegg Bjørn!

   • bjorngranum

    Takk for det Solveig! 😉

  • […] et aktivt liv samt viktigheten av å alltid tenke på helheten. Som jeg nevnte i innlegget mitt om den ultimate hjemmetreningen, mener jeg koblingen mellom kropp og sinn er avgjørende for helsen vår. Man trenger ikke bare […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.