Når det kommer til hjemmetrening kan det være  vanskelig å få til øvelser for ryggen (horisontale og vertikale dra-øvelser). Det hjelper godt  på hvis man har ei trapp eller et solid stuebord, men ikke alle har det.

Jeg tør påstå at de aller fleste har en stor badehånduk og ei ytterdør, dermed lar det seg gjøre å trene dra-øvelser. Dersom du ikke har lange badehåndklær kan du knyte sammen flere små.

Alternativt kan du dra på biltema, kjøpe deg 3 lastestropper, stoppe innom ei rør-foretning å kjøpe litt utendørs PE-rør og lage deg ei treningsslynge. Den er billig, lett å lage og gir deg mulighet til et vell av øvelser.

Dra-øvelser blir ofte glemt til fordel for dytt-øvelser, noe som kan føre til muskulære ubalanser (“pukkelrygg-holdning”) som igjen kan føre til skulder og nakke plager. Finn fram kreativiteten og pågangsmotet og ikke la deg stoppe før du har fått kjørt ei sjehekkelig styrke økt, MED dra-øvelser! 🙂

 


    1 Response to "Personlig Trener i Bodø viser hvordan alle kan trene kroppshevninger hjemme"

    • […] Denne treningsøkta skal ikke ta deg mer enn 30-40 minutter og det eneste utstyret du trenger er ei slynge eller en håndduk. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.