Denne treningsøkta skal ikke ta deg mer enn 30-40 minutter og det eneste utstyret du trenger er ei slynge eller en håndduk.

 

“Men Bjørn, må jeg gjøre Treningsøkta nede ved elva?”

🙂 Ja, så klart må du det! Faktisk så må du kjøre 7 mil til hjembygda mi; Misvær, tussle ned til elva, varme litt opp og peise på!

Spøk til side; selvfølgelig kan du gjøre økta hjemme i stua, i gangen, i garagen, på treningsstudioet, hvor du vil! Poenget er at du faktisk gjør treningsøkta!

 

“Den økta dær kan jeg bare glemme..ALT FOR avansert for meg!”

Hva har jeg sagt om unnskyldninger!? Alle øvelsene i videoen kan skaleres; Knebøy – ikke gå så langt ned, 1fots markløft – ikke gå så langt ned/ha noe å støtte deg mot, Pushups – gjør de fra knærne/ikke gå så langt ned, Dips – ikke gjør de, Chinups – ikke gjør de, Roing – stå mer oppreist og så videre. Se etter løsninger, så er jeg sikker på at du finner dem! 🙂

 

“De dærre burpeesene har jeg ikke sjangs å gjøre i 30 sekunder!”

Jeg har brukt burpees på kunder som ikke har trent på mange år. Det handler bare om å skalere øvelsen og gjøre mindre av den. Her kan du finne en variant som passer deg bedre.

 

Jeg håper så mange som mulig prøver denne økta. Du skylder seg selv og dine nermeste å ta vare på kroppen og helsa! Hold deg aktiv..for alltid!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.